top of page
En Garstad mekaniker setter på plass en båtmotor.

Nye båter

Flipper 900ST på havet med natur i bakgrunnen.

Denne nye Flipper modellens utforming sees ved første øyekast. Designeren Espen Thorup har skapt den nye båten med sitt innovative design som brakte en helt ny måte å tenke bruk av cockpit.

Se prisliste.

Flipper 900DC kjøer i høy fart på havet.

NYHET! Flippers nye flaggskip i DC-serien er endelig her. En solid båt for di fleste anledninger. En virkelig "head-turner" for de med sans for detaljer og lekre linjer.

Se prisliste.

Stor størrelse og sportslig utseende holder hva det lover. Flipper 800 DC er kolleksjonens mest spektakulære daycruiser i premiumklassen. Her er det bare å nyte! 

Se prisliste.

Ideell daycruiser for en uforglemmelig dags- eller weekendtur med venner eller familie. Romslig og moderne cockpit i kombinasjon med en utvidet designplattformer på hekken, priceless!

Se prisliste.

Ny Flipper 650 DC med Mercury F175-V6. Godt utstyrt med bla. trimplan, toalett m/septik, havnekalesje, vannskistang, bunnstoff mm. i tillegg til en lang liste av standard utstyr.

Se prisliste.

NYHET! Quicksilver 805PH er en super kombibåt for fiske og tur. Fornuftig satt opp med stort akterdekk, utvendig styring, eget toalettrom og stor forkabin. Her ligger alt tilrette for gode opplevelser.

Se prisliste

Nye Quicksilver 705 Pilothouse har et sportslig skrog og kabinen er plassert langt fremme. Dette gjør båten attraktiv og praktisk samt det gir den et romslig fiskedekk bak.  I denne båten står ytelser og kvalitet i sentrum! Se prisliste.

En kjærkommen nyhet i pilothus-serien. Med sine moderne og rette linjer samt praktiske løsninger er dette en komplett helårsbåt for alle brukere. 
Tilbring en dag på vannet med alle fasiliteter for å holde deg komfortabel. Se prisliste.

​Uttern D77 med fire passasjerer i høy fart.

Uansett hvor du ønsker å gå denne helgen, vil Uttern D77 ta deg dit med komfort og stil. Uttern D77 har plass til åtte, og opp til fire personer sover komfortabelt inne i cabin. Se prisliste.

​Uttern D70 kjører med god fart på en sommersdag.

Stikk av på en dagstur eller en weekend på sjøen. Den dype cockpiten om bord i Uttern D70 gjør turen trygg og sikker. Ny standard for daycruisere. Se prisliste.

Uttern D65 med to passasjerer kjører på en overskyet dag.

Uttern D65 m/Mercury på hekken. Nye tider betyr nye linjer. En tidsriktig båt med god plass, mye utstyr og supre sjøegenskaper. Uttern D65 skiller seg ut!

Se prisliste

Uttern D59 har blitt lengre og bredere sammenlignet med forgjengeren, men den er fortsatt den mest kompakte cruiseren.

Se prisliste.

Kombinert med en kabin som kan utstyres med sjøtoalett, vask og kjøleskap, skiller modellen seg ut med et unikt utseende som tilbyr rikelig med dekkplass, typisk for en bowrider. Se prisliste.

Liten og lekker? Det er vanskelig å si seg uenig i det når du tar en titt på Uttern T53, som med sine 5,23m er den minste i T-serien.

Se prisliste.

Uttern S65 er vårt nye S-serie flaggskip oger utviklet for de som ønsker en båt som best kombinerer moderne funksjoner med sporty og funksjonell design.

Se prisliste.

Den nye Uttern S59 er fortsettelsen på Utterns nye utseende. Utterns DNA finnes i form av de stilige linjene, den dype cockpiten og den rolige og stødige gangen i sjøen. Se prisliste.

Denne sporty båten med midtkonsoll tar opptil 6 personer. Du kan ta med alt du klarer å bære, fra mat og drikke til solkrem og vannski, for S53 har rikelig med oppbevaringsplass. Se prisliste.

S45 er en kompakt samt voksen skjærgårdsjeep som er fullpakket med funksjoner og praktiske detaljer som igjen sikrer at du får mest mulig ut av din tid på vannet. Se Prisliste.

Testvinner!! Falcon C 7 er et enestående alternativ både til fiske, transport og til hyggelige dagsturer. Kan også fås med utestyring og baupropell. Se prisliste.

BR 8 er flaggskipet i Falcon flåten og gir en komfortabel reise for inntil 9 personer. En effektiv kombinasjon som alltid er klar for nye utfordringer. Topphastigheten på opptil 50 knop! Se prisliste.

Båten som evner å yte maksimalt under forhold som kan være for tøffe for andre. Falcon BR 7 tilbyr enda en dimensjon av praktisk båt-opplevelse og er ideell for fisking og vannski. Se prisliste.

Falcon BR 6 er en rask båt, som er enkel å håndtere, med forbausende god plass som raskt tilpasses dagsturer, vannsport og fisking. Lav brukerterskel er grunnprinsippet, en sikker vinner! Se prisliste.

En båt med flere formål, nok energi og smidighet, selv for de tetteste kurver. BR 5 har en ekstremt lav planhastighet og terskel for å sikre god betjening selv ved 60 hk motor effektivitet.

Se prisliste.

BRs 4 passer like godt inn i småbåthavnen i byen som ved brygga på hytta. Båten kan enkelt fraktes på en 750 kilos tilhenger uten bremse. Båtturer, stangfiske, vannski – Falcon BRs 4 fikser det meste!

Se prisliste.

bottom of page