top of page
Tre Garstad ansatte poserer foran to båter.

Snarveien til sjøen

Det finnes sikkert like mange båtdrømmer som det finnes skippere. Noen drømmer om en helt ny båt – andre drømmer om å sette i stand en gammel. Garstad kan hjelpe begge.

Har du kjøpt deg ny båt, er den på sjøen på få minutter. I hvert fall ute hos Garstad.

Men er båtdrømmen din å sette i stand en gammel båt, med alt det innebærer, kan veien til sjøsetting ha betraktelig flere ”svinger”. Noen elsker den biten av jobben, tar det som et prosjekt og har både tiden, lysten og evnen til å få båten slik den skal være. Men støter du på problemer, er det hjelp å få. Ja, faktisk også der båten ligger.

–Slapp av, vi på Garstad kan hjelpe deg med alt. Om du ikke kan komme til oss, kan vi komme til deg, enten båten din ligger på sjøen eller i hagen. For våre erfarne mekanikere er ikke bare flinke, de er også mobile sier Lolli Lunde, driftssjef og kundeveileder hos Garstad.

Sammen med Yvonne Nilsen, er Lolli den kunden møter, enten de kommer ut, tar en telefon eller sender en e-post.

–Vi får alle typer henvendelser. Alt fra folk som vil ha deler til båten sin og skrur selv, eller trenger slik hjelp, til de som er på jakt etter helt ny båt. Ellers følger vi opp kundene hele året og løser ting underveis, slik at de får båten sin tidlig på sjøen og får en fin båtsesong. Det viktigste for oss er at kundene føler de får god hjelp av oss, sier Lunde

–Og at de synes ”me e jysla kjekke”, avslutter Lolli med et smil.

bottom of page